ONDA, produs de DEKA, oferă o soluție eficientă pentru reducerea celulitei, depozitelor de grăsime localizată și tratarea laxității pielii, pe abdomen, brațe, coapse, fesieri, flancuri, gambe, genunchi, subfesieri. Este o procedura nedureroasă, fără efecte secundare, sigură și confortabilă. Sistemul ONDA folosește microundele și vizează selectiv celulele adipoase, într-un mod sigur și non-invaziv.

Sistemul ONDA are funcție de răcire, permițând protejarea pielii împotriva creșterilor accentuate ale temperaturii din timpul procedurii. De asemenea, optimizează efectul termic profund. Piesele de mână ONDA sunt special concepute pentru a emite microunde într-un mod controlat și focalizat doar pe zonele unde este necesar tratamentul, păstrând neatinse țesuturile adiacente. Aplicatorii sunt diferiți, iar adâncimea de penetrare diferă în funcție de afecțiunea care trebuie tratată.

Cum decurge procedura?

Înainte de începerea procedurii, se curăța zona pentru a elimina impuritățile care ar putea interacționa sau ar putea fi un obstacol în calea microundelor. Apoi se aplică un strat subțire de ulei pur de vaselină pe toată suprafața care urmează a fi tratată.

În timpul procedurii, este posibil să simțiți un ușor disconfort, să apară o ușoară erupție sau pielea să se înroșească temporar, acestea apar din cauza frecvenței radio care provoacă încălzirea subcutanată, adică cea care distruge celulele de grăsime. Însă procedura este efectuată de personal medical care ajustează în permanență puterea, astfel încât disconfortul să fie minim, iar eficiența maximă.

Procedurile sunt prescrise de medicul dermatolog, în urma unui consult, acestea fiind adaptate nevoilor fiecărei persoane. În general, sunt necesare 4 ședințe de aproximativ 30-60 de minute, efectuate la un interval de 2-3 săptămâni. Perioada de timp între două ședință nu trebuie să fie mai mică de 15 zile.

Pe durata tratamentului trebuie să:

  • beți 2 litri de apă pe zi, începând cu câteva zile înainte de tratament și până la sfârșitul acestuia, pentru a facilita drenarea fluidelor interstițiale
  • urmați o dietă adecvată și să faceți exerciții fizice moderate
  • efectuați drenaj limfatic manual (masaj)
  • evitați expunerea directă la soare după tratament

După tratament, timp de câteva luni, este recomandat să reveniți la control, pentru evaluare.

Prețul se stabilește în funcție de mărimea zonei tratate, de gradul de celulită sau grăsime localizată. De asemenea, durata procedurii și numărul de proceduri necesare depind tot de aceste aspecte. Lista cu prețuri poate fi consultată aici.

Pentru programare, vă rugăm să sunați la 0731 608 254 sau puteți solicita online o programare, folosind formularul de pe site: https://hellodermaskin.ro/contact/ și vă vom contacta pentru a stabili detaliile.

Aparatul ONDA este disponibil în clinica noastră în parteneriat cu DEKA.