Puteți beneficia și în clinica noastră de cea mai eficientă tehnologie de epilare definitivă cu laser, la ora actuală, deoarece am introdus laserul Alexandrite Motus AX by DEKA laser. Acesta este un sistem sigur și eficient pentru:

  • îndepărtarea tuturor tipurilor de păr, chiar și a firelor deschise la culoare
  • toate tipurile de piele, inclusiv cea închisă sau bronzată
  • poate fi folosit pe timpul verii
  • epilare laser fără durere
  • mai rapid
  • un număr redus de ședințe, încă de la prima ședință dispar aproximativ 70% dintre firele de păr

Cel mai adesea, pilozitatea în exces nu este un fenomen patologic, neexistând tulburări hormonale sau metabolice, ci este pur și simplu o caracteristică constituțională, moștenită din familie. Totuși, există situații în care părul se dezvoltă exagerat, într-un context de dezechilibru hormonal sau asociat unei afecțiuni severe precum: tumori maligne, porfiria, diabetul.

Adeseori întâlnim alăturați termenii științifici hipertricoza și hirsutism, deși aceștia au semnificații diferite. Dacă hipertricoza reprezintă creșterea anormală a firelor de păr pentru vârsta, sexul, rasa persoanei sau raportat la o anumită zonă corporală, exceptând regiunile dependente hormonal (pubis, axile, față), hirsutismul este definit ca o dezvoltare excesivă a firelor de păr, atât în număr, cât și în grosime sau culoare, în regiuni în care la femei există în proporție minimă sau absentă, după un model masculin (fața, pieptul, sânii).

Din punct de vedere estetic, aceste modificări pot fi foarte deranjante și pot cauza complexe importante, care nu ar trebui sub nicio formă neglijate.

Pentru rezultate pe termen lung soluția poate fi epilarea LASER. Fasciculul luminos pătrunde în tegument, unde este atras de pigmentul firului de păr, distrugând astfel rădăcina firului de păr. Această tehnică poate fi folosită pentru majoritatea regiunilor: partea superioară a buzelor, față, torace posterior, picioare etc.

Numărul de ședințe necesare depinde de fiecare persoană, de cât de dese și groase sunt firele de păr. De exemplu, pot fi necesare aproximativ 7-10 ședințe pe zonă la interval de aproximativ 6-8 săptămâni pentru o reducere semnificativă a numărului de foliculi piloși.

Prețul epilării laser depinde de zonă, puteți vizualiza lista cu prețuri aici.

Pentru mai multe detalii sau pentru programare, datele noastre de contact sunt disponibile aici.