Mărire buze

Pe masura ce inaintam in varsta, buzele incep sa-si piarda din volum si din contur, observandu-se inesteticele riduri peribucale. Cu ajutorul filler-elor, produse injectabile naturale biodegradabile ce contin acid hialuronic, medicul poate schimba forma si dimensiunile buzelor, accentuandu-le conturul si gradul de hidratare, in incercarea de a obtine rezultatele estetice optime. In plus, pentru un zambet frumos, se pot ridica usor colturile buzelor, se poate accentua arcul lui Cupidon (concavitatea situata la baza nasului) sau se pot diminua ridurile nazo-labiale sau radiare peribucale.

Procedura este putin dureroasa, efectuandu-se cu ace fine, sub anestezie locala, solutiile injectate continand la randul lor anestezic.

Efectul este de lunga durata, insa nu permanent. El persista in medie 6 luni, dar se poate mentine pana la 1 an, in functie de tipul produsului folosit, de tehnica injectarii, de varsta pacientului, de modul de viata (ex.fumat) si de tonusul muscular.

Modificarile sunt complet reversibile, in cazul unui rezultat nesatisfacator fiind posibila injectarea hialuronidazei, o enzima care topeste acidul hialuronic, trasaturile pacientului revenind in cateva minute la starea initiala.

Alegerea tipului de solutie injectabila depinde de efectul dorit, de varsta si de particularitatile fiecarui pacient.