Ce spun pacientii?

Pentru cea mai buna doctora

Va multumesc din suflet aceti un chip de înger, niste ochii de smarald, sunteti cea mai buna… Citeste mai mult „Pentru cea mai buna doctora”

Iulia Pantazi
aprilie 2, 2024

The best

Am fost tratat cu profesionalism și rezultatele s-au văzut… Citeste mai mult „The best”

Ghimfus David
ianuarie 31, 2024

The best in town 💯

Doamna Doctor este minunata. Un medic cum rar întâlnești. De multe ori am fost la dansa pentru control si de tot atâtea ori, problemele noastre si ale copiilor si au găsit rezolvare. Ma înclin si… Citeste mai mult „The best in town 💯”

Ligia Birsan
ianuarie 30, 2024

D-na dr. Faca

Recomand cu toată căldura și tot respectul D-na dr Facă! Am fost pacienta d-nei dr.am avut doua alunite isi schimbase forma si dimensiunea.. la sfatul dumneaiei s a intervenit chirurgical.Acum nici macar cicatrice nu mai… Citeste mai mult „D-na dr. Faca”

Geta Ochiana
ianuarie 30, 2024

Doamna Doctor Fâca

Un medic exceptional de bun,, o recimand cu toata inima si toata… Citeste mai mult „Doamna Doctor Fâca”

Iulia pantazi
ianuarie 30, 2024

O echipa de top

Regasesc de fiecare data servicii medicale si de beauty adaptate pe nevoile mele , oferite cu profesionalism si empatie desăvârșite. Ador planurile de tratament propuse, îmi ofera rezultate vizibile iar costurile sunt absolut accesibile. Felicitari… Citeste mai mult „O echipa de top”

Simona Radu
decembrie 14, 2023

Felicitari!!

O echipa super , profesionista iar dna doctor Ana Faca este pur si simplu… Citeste mai mult „Felicitari!!”

Dobre viorela stefania
decembrie 14, 2023

Dr Ana Faca

Doamna doctor Ana Faca un om deosebit❤️mulțumesc mult ca v-am întâlnit. Un doctor cu un profesionalism iesit din comun și un suflet mare,foarte mare! Echipa este foarte drăguță și grozava! Încă o data va mulțumesc… Citeste mai mult „Dr Ana Faca”

Ion Răzvan
decembrie 14, 2023

Domnul doctor Bucur Razvan

Ii multumesc domnului doctor Bucur pentru profesionalism, modul de a comunica cu pacientul, rabdarea de a explica. Este unul dintre putinii doctori din Romania care stiu sa asculte pacientul. A fost singurul care i-a prescris… Citeste mai mult „Domnul doctor Bucur Razvan”

Florentina Ilie
octombrie 24, 2023

Foarte multumita

Merg cu mare incredere la dna dr Faca si la echipa dansei, cu rezultate grozave de fiecare data. Le multumesc pentru… Citeste mai mult „Foarte multumita”

Corina Matei
aprilie 10, 2023

D-na dr. Fâcă este minunată, de asemenea întreaga echipă !!

De aproximativ un an îmi îngrijesc tenul la Neodermaskin, punându-mi toată încrederea în experiența d-nei dr. Fâcă și n-am greșit făcând asta ! Pe lângă intervențiile ale căror rezultat s-a văzut la scurt timp, am… Citeste mai mult „D-na dr. Fâcă este minunată, de asemenea întreaga echipă !!”

Berthier Cătălina
aprilie 7, 2023

O echipa minunata

O echipa super , dna doctor Ana Faca este minunata , foarte pregatita ,de fiecare data merg cu incredere si mult… Citeste mai mult „O echipa minunata”

Dobre viorela stefania
aprilie 7, 2023
Constantin Mihaela
aprilie 27, 2021

Doamna doctor Fâca un medic

Doamna doctor Fâca un medic foarte bun!Recomand cu tot… Citeste mai mult „Doamna doctor Fâca un medic”

Vali Vancea
aprilie 26, 2021

Echipa este grozava, de cum

Echipa este grozava, de cum intrii pe ușa te întâmpină cu drag și respect, iar Doamna Doctor Ana Fâca este un medic dermatolog foarte bun, foarte amabila, deschisa, extrem de grijulie cu pacienții. Ma duc… Citeste mai mult „Echipa este grozava, de cum”

Petrache Mihaela
aprilie 26, 2021

Întotdeauna mulțumită💐

Mereu am plecat mulțumită și cu inima împăcată🥰. Mulțumesc Doamnei Dr.Ana Facă este o adevărata profesionista,iar echipa este minunata! Mereu voi reveni cu mare drag! Va doresc mult succes! State… Citeste mai mult „Întotdeauna mulțumită💐”

State Paula-Daniela
aprilie 26, 2021
Păun corina
aprilie 26, 2021

Intotdeauna multumita

De fiecare data am plecat multumita de serviciile oferite. Doamna doctor Ana Faca este o adevarata profesionista, iar echipa este grozava. De fiecare data voi reveni cu mare drag. Va doresc mult… Citeste mai mult „Intotdeauna multumita”

Stroe Ioana
august 5, 2020

Un milion de 🌹

Un milion de trandafiri 🌹 🌹 🌹 🌹 pt dna doctor Ana Fâcă. Cu drag, Aurora… Citeste mai mult „Un milion de 🌹”

Aurora Amina
decembrie 16, 2019

Dr. Bucur Razvan

Dl dr m-a operat de patru ori si abia se cunosteau taieturile(carcinom pe fata),un om si dr absolut deosebit si competent. Am spus „se cunosteau”, deoarece am mers pt o biopsie la un dr „de… Citeste mai mult „Dr. Bucur Razvan”

Dutescu Mihaela
august 19, 2019

Domnul doctor Răzvan Bucur este

Domnul doctor Răzvan Bucur este foarte competent și un OM deosebit! Sănătate… Citeste mai mult „Domnul doctor Răzvan Bucur este”

Ela Calin
martie 20, 2019

Foarte multumita

Sunt foarte multumita si va multumesc, domana doctor Ana Faca, nu as fi sperat niciodata sa fiu 100% fericita cu rezultatele obtinute la marirea buzelor. Este pentru prima data cand am obtinut ceea ce mi-am… Citeste mai mult „Foarte multumita”

Oana
noiembrie 20, 2018

O echipa grozava

Mutata de curand din Bucuresti in Ploiesti, am fost placut surpinsa sa descopar aceasta clinica in Ploiesti, la nivelul celor din capitala sau chiar mai sus decat multe dintre ele. Echipa este grozava, iar doamna… Citeste mai mult „O echipa grozava”

Cosmina
noiembrie 20, 2018

Lasa-ne un testimonial

Parerea ta conteaza

Strong Testimonials form submission spinner.

Obligatoriu