X-SKIN AGE este o stație completă de tratamente faciale antiaging, care folosește combinații de tehnologii pentru întinerirea țesuturilor: radiofrecvență, ultrasunete, vacuum facial. Pot fi făcute o serie de tratamente ce combină în mod optim tehnologii de ultimă generație care pot livra mult râvnitul “lifting facial non-chirurgical“.

 

Tratamentele pot fi făcute împreună sau independent și se pot adresa pe zone: față, gât, ochi, buza superioară (riduri).

Există o multitudine de funcții și de combinații de radiofrecvență, fotobiostimulare, vacuum facial, mezoterapie, microdermabraziune care se pot asocia inteligent în programe “țintite”. Rezultatul –  o stimulare cutanată completă pe orice tip de piele.

TRATAMENT RECOMANDAT PENTRU:

 • riduri fine, riduri profunde;
 • aspectul de “piele lăsata”, ”piele căzută” la nivelul feței, pleoapelor;
 • retenție hidrică, pungi și cearcăne la ochi;
 • ten fără fermitate.

BENEFICIILE TRATAMENTELOR

 • antiaging / întinerire facială;
 • lifting non-chirurgical;
 • diminuarea laxității pielii / fermitatea țesuturilor;
 • regenerare naturală;
 • acțiune defibrozantă;
 • reducerea retenției hidrice;
 • stimulează schimburile osmotice și oxigenarea profundă a țesuturilor;
 • drenaj facial.

ANALIZOR FACIAL

Acest aparat combină examenul vizual făcut de medic/estetician cu examenul tehnologic făcut de aparat. În urma introducerii unor date cerute, analiza feței este făcută printr-un sistem BIA prin măsurători specifice. Generează un profil al pielii foarte țintit, identificând problemele în concordanță cu vârsta, sexul și fototipul.

MICRODERMABRAZIUNEA

Microdermabraziunea este un tip de tratament estetic care țintește obținerea unei pieli mai fine și mai luminoase. Poate fi considerat ca o metodă de rejuvenare a pielii. Folosind această procedură, stratul superficial al pielii este îndepărtat și se produce o creștere semnificativă a numărului de celule noi și de colagen. Colagenul este o proteină cu o structură specială care fac pielea mai fină și mai întinsă.

Microdermabraziunea este o procedură simplă și este bazată pe un mecanism de aspirare-exfoliere. După tratament, pielea va fi reîntinerită, oxigenată și mult mai fină. Singurul semn de după tratament este o ușoară înroșire tranzitorie.

RADIOFRECVENȚA – ONDA DINAMICA

Cea mai puternică stimulare pentru regenerarea naturală a pielii, ce realizează o acțiune puternică antiaging, vascularizantă, relaxantă și defibronzantă.

Pielea este vizibil revitalizată, cu tonusul îmbunătățit și fermitate, se stimulează profund dermul și producția de colagen și elastină. Onda Dinamica presupune acțiunea concomitenta a mai multor tehnologii: radiofrecvență, ultrasunete, fotobiostimulare.

Onda Dinamica® este tehnologia patentată Selenia Italia, o energie revoluționară pentru remodelarea feței și corpului, cu 4 acțiuni de stimulare sinergică: termică, mecanică, chimică și luminoasă. Reduce imperfecțiunile cauzate de acumulări de celulită, fibroză și adipoză. Stimulează regenerarea pielii și feței. Compactează și tonifiază țesuturile.

DERMOREGENIA

Tratamentul Dermoregenia presupune aplicarea simultană a 3 energii:

·        radiofrecvența bipolară;

·        vacuum;

·        fotobiostimulare în spectru roșu.

Această acțiune permite abordarea ridurilor și pliurilor de piele, ridicându-le mecanic în timp ce sunt stimulate de energiile regenerative. Acesta este ideală în cazul tratamentelor faciale antirid din zonele sensibile (ochi) sau zonele greu accesibile (buza superioară).

DERMOPORAȚIA

Dermoporația este o formă inovativă de mezoterapie fără ace, practic, ingredientele active sunt transportate prin intermediul acțiunii a 4 energii, realizându-se totodată și o stimulare a pielii.

·        electroporație;

·        microcurenți;

·        ultrasunete de înaltă frecvență;

·        fotobiostimulare infraroșu și galben.

Dermoporația realizează penetrarea ingredientelor active (din seruri, creme etc.) în timp ce stimulează schimburile osmotice și oxigenarea profundă a țesutului.

MASAJ ENDERMOLOGIC – VACUUM FACIAL

Masajul endermologic pentru față, gât și decolteu, prin vacuum și stimulare ritmică, oferă schimbări vizibile în textura pielii.

Vacuumul facial constă într-un masaj prin aspirație controlată, sub vid, ce relizează “mobilizarea moale a pielii”, drenajul și remodelarea ovalului feței, cu reorientarea fibrelor de colagen.

Ce trebuie să știți înainte de tratament?

·        opriți utilizarea de soluții sau creme pe bază de alfa-hidroxiacizi, retinol sau hidrochinonă, cu 24-48 ore înainte de tratament;

·        să treacă mai mult de 2 săptămâni de la tratamente estetice precum: injecții cu toxină botulinică, injectare de colagen, acid hialuronic, grăsime în zonele care urmează a fi tratate;

·        să fi trecut mai mult de 3 luni de la orice fel de intervenție chirurgicală în zona ce urmează a fi tratată (chirurgia pleoapelor, lifting facial).

Îngrijirea post-tratament

·        în primele 2 zile după tratament aveți grijă să evitați traumatizarea zonei tratate: evitați băile fierbinți, masajul puternic, sauna și aerobic;

·        utilizarea de soluții sau creme pe bază de alfa-hidroxiacizi, retinol sau hidrochinona cu 24-48 ore după tratament;

·        nu se folosesc loțiuni scrub sau de exfoliere.

 

Numărul de ședințe necesar este stabilit în cadrul consultului și în urma testării, în medie poate fi vorba despre 4-6 ședințe pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Puteți solicita o programare telefonic 0731 608 254 sau online, folosind formularul de pe site și vă vom contacta pentru a stabili detaliile. Lista cu prețuri este disponibilă aici.

Vă așteptăm cu drag!