Inovație în înfrumusețare: Dermapen!

În cadrul clinicii noastre este disponibil Dermapen, un dispozitiv folosit în tratamentele de needeling (micro-ace), în special în zona feței, dar și pe corp.
Demapen are un cartuș cu 12 ace care acționează simultan, penetrând blând pielea, lăsând să pătrundă substanțele în profunzime și stimulând, în timpul procesului de vindecare, regenerarea colagenului și elastinei. Dispozitivul este reglabil, permițând o adâncime de 0,25mm până la 2,5 mm, în funcție de zonă, iar viteza este, de asemenea, reglabilă.
Cu ajutorul Dermapen tratăm cu succes ridurile fine, cicatricile post acnee, porii dilatați, vergeturile și efectuăm diverse tratamente de rejuvenare a tenului (mezoterapie) și depigmentare. În funcție de zonele pe care le tratăm și obiectivul specific, folosim diverse substanțe nutritive, de rejuvenare sau pentru depigmentare, permitându-ne să folosim inclusiv plasma pacientului.
Procedura este nedureroasă. În primă fază se curăță foarte bine zona care urmează să fie tratată, se efectuează un peeling ușor, apoi se aplică cocktail-ul de substanțe dorit. Ulterior, medicul setează adâncimea și viteza necesare, trecând cu Dermapen pe toată superfața și ajutând ca substanțele să intre în piele. După tratament poate fi prezent un eritem ușor, care dispare după câteva zile.
Sunt recomandate 3-4 ședințe, câte una pe lună, iar rezultatele devin vizibile încă după primul tratament. Confortul pacientului este ridicat, iar timpul dedicat efectuării procedurii este mult redus față de tratamentele clasice.