50% reducere la pachetele ONDA pentru remodelare corporală, până pe 30 iunie 2022

Apropierea sezonului cald te face să fii mult mai atentă la corpul tău și la sănătatea ta. Este bine să acorzi această atenție tot timpul anului, iar în perioada aceasta suntem și noi alături de tine cu 50% reducere la achiziționarea unui pachet cu 6 ședințe ONDA, în perioada 2 martie – 30 iunie 2022, care include 4 ședințe pentru celulită și 2 ședințe pentru fermitatea pielii.

Procedurile ONDA sunt o soluție eficientă pentru reducerea celulitei, depozitelor de grăsime localizată și tratarea laxității pielii, pe abdomen, brațe, coapse, fesieri, flancuri, gambe, genunchi, subfesieri. Procedurile ONDA sunt nedureroase, nu au efecte secundare, sunt sigure și confortabile. Sistemul ONDA folosește microundele și vizează selectiv celulele adipoase, într-un mod sigur și non-invaziv.

Înainte de începerea procedurilor este necesar un consult dermatologic, în cadrul căruia medicul evaluează situația, stabilește zonele care pot fi tratate cu ONDA și vă prescrie numărul de ședințe necesar.

Mai multe informații despre ONDA puteți citi aici, iar lista cu prețuri este disponibilă aici.

Pentru programare, vă rugăm să sunați la 0731 608 254 sau puteți solicita online o programare, folosind formularul de pe site și vă vom contacta pentru a stabili detaliile.