Nou – produse ZO Anti-aging, programul împotriva îmbătrânirii pielii

Începând cu luna februarie 2019, am introdus în clinica Hellodermaskin tratamentele cu produsele pentru îngrijirea tenului din Sistemul ZO Anti-aging – programul împotriva îmbătrânirii pielii, prezente în clinicile de lux din toată lumea.

Produsele pentru îngrijirea tenului din sistemul ZO restaurează sănătatea pielii, având la bază filosofia medicului Zein Obagi. Este vorba despre un program complex, pentru prevenția, tratamentul și menținerea rezultatelor, prin curățare, scrub, controlul sebumului și stimulare.

Produsele din gama împotriva îmbătrânirii pielii au concentrații mari de ingrediente active. Factorii de creștere, retinolul și fermenții refac tenul deteriorat ca urmare a îmbătrânirii cronice și foto-îmbătrânirii de la nivel celular și previn deteriorările ulterioare ca urmare a acțiunii agresive a factorilor interni și externi.

Produsele se adresează persoanelor cu vârste între 26 și 44 de ani. Pe lângă tratamentele pe care le efectuați în clinica noastră, puteți achiziționa aceste produse și pentru acasă, în funcție de recomandarea medicului, în urma unei comenzi. Pentru mai multe informații despre produse click aici.