Produsele pentru îngrijirea tenului din sistemul ZO Anti-aging, create de medicul de renume mondial Zein Obagi, sunt disponibile acum și în clinica Hellodermaskin,

Produsele pentru îngrijirea tenului din sistemul ZO restaurează sănătatea pielii, având la bază filosofia medicului Zein Obagi. Este vorba despre un program complex, pentru prevenția, tratamentul și menținerea rezultatelor, prin curățare, scrub, controlul sebumului și stimulare.

Produsele din gama împotriva îmbătrânirii pielii au concentrații mari de ingrediente active. Factorii de creștere, retinolul și fermenții refac tenul deteriorat ca urmare a îmbătrânirii cronice și foto-îmbătrânirii de la nivel celular și previn deteriorările ulterioare ca urmare a acțiunii agresive a factorilor interni și externi.

Produsele se adresează persoanelor cu vârste între 26 și 44 de ani.

Gel exfoliant de curățare hidratant (ten normal/gras) – Exfoliating Cleanser – Curăță și exfoliază delicat pielea, îndepărtând excesul de sebum și celule moarte, fără a o descuama sau usca. Pielea va avea un aspect curat. Vitamina E încapsulată oferă antioxidare și hidratare. Este recomandat pentru tenul seboreic predispus la erupții.

Exfoliant pentru toate tipurile de piele – Exfoliating Polish – Conține microcristalele de magneziu care îndepărtează celulele moarte și accelerează refacerea epidermei. Rezultatul este un ten mai curat, mai neted și cu un aspect mai uniform. Este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Produs pentru controlul sebumului – Complexion Renewal Pads  – Este eficient pentru tratarea, dar și prevenirea apariției acneei. Conținând 2% acid salicilic, îndepărtează excesul de sebum și celule moarte, prin curățarea în profunzime a porilor. Extractele botanice din componența produsului calmează și liniștesc iritația pielii.

Ser protector și reparator al ADN-ului – Daily Power Defense – acest ser ajută la regenerarea celulelor, prin stimularea activității celulare. Astfel, asigură regenerarea ADN-ului și furnizează protecție antioxidantă. Are în componență retinol, enzime și antioxiandanți care ajută atât la repararea celulelor deteriorate, cât și la protejarea împotriva deteriorărilor viitoare. Este recomandat pentru toate tipurile de ten.

Ser cu factor de creștere – Ossential® Growth Factor Serum Plus – susține sinteza colagenului, printr-un complex de peptide, rezultatul final fiind refacerea tegumentului. Stimularea formării colagenului și activarea funcțiilor celulare se face prin complexul de retinol, aminoacizi si vitaminele A, B, C. Mai mult, produsul reduce viteza de degradare a colagenului refăcând și elasticitatea tegumentului.  De asemenea, reduce numărul liniilor și a ridurilor fine. Reînnoiește hidratarea vitală pentru piele și reechilibrează funcția de barieră naturală a pielii, prin utilizarea biotehnologiei proteinei sericinei din mătase. Antioxidanții din celulele stem din plante și beta-glucanul oferă protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi. Este recomandat pentru ten îmbătrânit.

Recomand acest tratament ca o continuare firească a procedurilor pe care pacientele le efectuează în clinică”, dr. Ana Fâcă. Astfel, puteți achiziționa aceste produse și pentru acasă, în funcție de recomandarea medicului, efectuând o comandă în clinica noastră.