Sănătatea pielii dumneavoastră este prioritatea noastră! Alegeți inteligența!

Dermapen 4 este UN DISPOZITIV MEDICAL, folosit de medici dermatologi și esteticieni pentru sănătatea pielii dumneavoastră! Există multe tipuri de dispozitive de microneedeling pe piață, multe sunt folosite și de persoane fără pregătire medicală, dar toate diferă. Dermapen 4 este cel mai avansat dispozitiv de microneedeling la nivel mondial și ne bucurăm să îl folosim și noi în clinica noastră.

 

LA CE ÎL FOLOSIM?

Dermapen 4 este folosit cu succes în tratamentul cicatricilor, vergeturilor, acneei, în acnee rozacee, laxitate cutanată, fotoîmbătrănire și hiperpigmentări și chiar depozite de grăsime.

 

CUM FUNCȚIONEZA?

Acest dispozitiv medical utilizează un sistem de 16 ace, sterile pentru fiecare pacient, din oțel medical inoxidabil, care vibrează cu până la 120 vibrații pe secundă, cu nivel de penetrare ce poate fi reglat în funcție de zona tratată.  Aceste ace pătrund în piele și formează până la 1920 de microcanale pe secundă, prin care substanțe farmacologice, vitamine, minerale, aminoacizi pătrund și au o acțiune mult mai bună. 

Dispozitivul este reglabil, permițând o adâncime de 0,25 mm până la 2,5 mm, în funcție de zonă, iar viteza este, de asemenea, reglabilă.

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA NIVELUL PIELII ÎN TIMPUL TRATAMENTULUI

În momentul penetrării acelor la nivelul pielii se creează o leziune care în mod normal declanșează un proces de vindecare, de reparare și începe stimularea sintezei de fibre de colagen și elastină.

Microcanalele formate în timpul utilizării permit o mai bună penetrare a diverselor substanțe folosite în timpul tratamentului, ducând astfel la obținerea de rezultate foarte bune într-un timp mult mai scurt.

Dermapen 4 este mult mai eficient față de alte dispozitive de pe piață și față de modelele lui anterioare. Este foarte permisiv ca și gamă de tratamente, fiind foarte exact, cu o precizie în gradații de 0,1 mm. Dispozitivul ne permite o adaptare foarte bună a adâncimii acelor pentru a trata atât zone foarte sensibile precum pleoape, scalp sau chiar zona genitală, dar permite și adâncimi mari de 3 mm, foarte utile în tratamentul cicatricilor.

 

CUM DECURGE PROCEDURA CU DERMAPEN?

În funcție de zonele pe care le tratăm și obiectivul specific, folosim diverse substanțe nutritive, de rejuvenare sau pentru depigmentare, permițându-ne să folosim inclusiv plasma pacientului.

Procedura este nedureroasă. În primă fază, se curăță foarte bine zona care urmează să fie tratată, se efectuează un peeling ușor, apoi se aplică cocktail-ul de substanțe dorit. Ulterior, medicul setează adâncimea și viteza necesare, trecând cu Dermapen pe toată superfața și ajutând ca substanțele să intre în piele.

Sunt recomandate 4-6 ședințe, la un interval de 2-4 săptămâni, în funcție de afecțiune, iar rezultatele devin vizibile încă după primul tratament. Confortul pacientului este ridicat, iar timpul dedicat efectuării procedurii este mult redus față de tratamentele clasice.

 

RECUPERARE POST TRATAMENT

În funcție de afecțiunea tratată și de adâncimea folosită, timpul de recuperare diferă, de la minim la 3 zile până la 5-7 zile de ușoară roșeață. Ne așteptăm și la un grad de descuamare a tegumentului, în funcție de tratament și produsele folosite. În zilele ce urmează tratamentului, pacientul este sfătuit de către medic să folosească produse blânde de curățare, creme de cicatrizare și calmare și mai ales creme  de protecție solară.

 

Dermapen 4 este un dispozitiv medical sigur de folosit, într-o gamă foarte largă de afecțiuni, fără durere, cu timp minim de recuperare și cu rezultate excepționale!