50% reducere la achiziționarea unui abonament ONDA pentru reducerea celulitei și a depozitelor de grăsime localizată

Din motive obiective, pe perioada epidemiei, clinica este închisă, ca atare această promoție se suspendă până atunci când ne vom relua activitatea, moment în care vom onora toate pachetele achiziționate. Aveți grijă de voi, protejați-vă, stați acasă! Și mai ales aveți încredere și speranță că împreună vom depăși acest moment și vom fi toți bine!

Ne pregătim din timp pentru sezonul cald și vă oferim 50% reducere la achiziționarea unui abonament ONDA, în perioada 1 februarie – 30 aprilie 2020. Procedurile ONDA sunt o soluție eficientă pentru reducerea celulitei, depozitelor de grăsime localizată și tratarea laxității pielii, pe abdomen, brațe, coapse, fesieri, flancuri, gambe, genunchi, subfesieri.

  • ONDA zona mare (coapse anterior și posterior): 1700 lei abonament 4 ședințe (redus de la 3400 lei)
  • ONDA zona medie (fesieri, brațe, flancuri, gambe, genunchi, sub fesieri): 750 lei abonament 4 ședințe (redus de la 1500 lei)
  • ONDA zona mică (abdomen): 700 lei abonament 4 ședințe (reduse de la 1400 lei)

Prețurile abonamentelor ONDA cu reducere 50% sunt valabile pentru achiziționarea integrală a abonamentului în perioada 1 februarie – 30 aprilie, însă ședințele pot fi efectuate și după 30 aprilie. Ședințele ONDA se efectuează la un interval de 2-3 săptămâni.

Procedurile ONDA sunt nedureroase, nu au efecte secundare, sunt sigure și confortabile. Sistemul ONDA folosește microundele și vizează selectiv celulele adipoase, într-un mod sigur și non-invaziv.

Înainte de începerea procedurilor este necesar un consult dermatologic, în cadrul căruia medicul evaluează situația, stabilește zonele care pot fi tratate cu ONDA și vă prescrie numărul de ședințe necesar.

Mai multe informații despre ONDA puteți citi aici.

Pentru programare, vă rugăm să sunați la 0731 608 254 sau puteți solicita online o programare, folosind formularul de pe site: https://hellodermaskin.ro/contact/ și vă vom contacta pentru a stabili detaliile.