Până la 25% reducere la epilarea cu laserul Alexandrite Motus AX, în perioada 10 ianuarie – 29 februarie 2024

An nou, provocări mari! Și pentru ca tu să poți să le rezolvi, e important să ai în primul rând grijă de tine, să îți dedici timp și atenție. Noi te ajutăm cu inspirație și prețuri mai bune pentru o procedură foarte apreciată de pacienții noștri –  epilarea laser.

Ai până la 25% reducere pentru toate zonele la epilarea laser, la achiziționarea procedurilor în perioada 10 ianuarie – 29 februarie 2024, în clinica Neo Dermaskin.

Epilarea laser se efectuează la 6 săptămâni de la ultima depilare cu ceară, pentru a permite refacerea rădăcinii firului de păr, acolo unde acționează laserul. Pe toată durata tratamentului, vei folosi doar lama de ras.

Laserul Alexandrite Motus AX acționează asupra tuturor tipurilor de păr. Fiecare pacient în parte va avea rezultate diferite, însă se va observa o reducere semnificativă a pilozității încă de la prima ședință.

E important ca procedurile să fie efectuate de asistente cu experiență care vor găsi valorile potrivite, astfel încât laserul să fie eficient, să distrugă rădăcina firului de păr, iar pielea să fie protejată.

Asistentele noastre au urmat cursuri de specializare în folosirea laserului Alexandrite Motus AX, unul dintre cele mai performante aparaturi în domeniu, cu rezultate testate.

Urmează o vară fără griji, dar începe pregătirea de pe acum, cel puțin din punct de vedere al pielii! Numărul de ședințe necesare depinde de fiecare persoană, de cât de dese și groase sunt firele de păr. De exemplu, pot fi necesare aproximativ 7-10 ședințe pe zonă la un interval de aproximativ 6-8 săptămâni pentru o reducere semnificativă a numărului de foliculi piloși.

Reducerea de până la 25% pentru toate zonele este valabilă pentru ședințele de epilare cu laserul Alexandrite Motus AX achiziționate în perioada 10 ianuarie – 29 februarie 2024.

Puteți solicita o programare:

  • telefonic la 0731608254, 0755050350, 0755050351, 0755050352;
  • prin WhatsApp la numărul 0731608254;
  • pe site.

Informații despre epilarea laser în clinica Neo Dermaskin sunt aici, iar lista cu prețuri este disponibilă aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *