Până la 25% reducere la epilarea cu laserul Alexandrite Motus AX, în perioada 1 noiembrie – 20 decembrie 2023

Dacă îți dorești o piele fină, fără pilozitate, e timpul să încerci epilarea definitivă. Cel mai bun moment să începi procedurile este … acum.  Mai ales că ai până la 25% reducere la ședințele de epilare  cu laserul Alexandrite Motus AX, pentru toate zonele, în perioada 1 noiembrie – 20 decembrie 2023.

Epilarea laser se efectuează la 6 săptămâni de la ultima depilare cu ceară, pentru a permite refacerea rădăcinii firului de păr, acolo unde acționează laserul. Pe toată durata tratamentului, vei folosi doar lama de ras.

 

Laserul Alexandrite Motus AX acționează asupra tuturor tipurilor de păr. Fiecare pacient în parte va avea rezultate diferite, însă se va observa o reducere semnificativă a pilozității încă de la prima ședință.

 

E important ca procedurile să fie efectuate de asistente cu experiență care vor găsi valorile potrivite, astfel încât laserul să fie eficient, să distrugă rădăcina firului de păr, iar pielea să fie protejată.

 

Asistentele noastre au urmat cursuri de specializare în folosirea laserului Alexandrite Motus AX, unul dintre cele mai performante aparaturi în domeniu, cu rezultate testate.

 

Urmează o vară fără griji, dar începe pregătirea de pe acum, cel puțin din punct de vedere al pielii! Numărul de ședințe necesare depinde de fiecare persoană, de cât de dese și groase sunt firele de păr. De exemplu, pot fi necesare aproximativ 7-10 ședințe pe zonă la un interval de aproximativ 6-8 săptămâni pentru o reducere semnificativă a numărului de foliculi piloși.

 

Reducerea de până la 25% pentru toate zonele este valabilă pentru ședințele de epilare cu laserul Alexandrite Motus AX achiziționate în perioada 1 noiembrie – 20 decembrie 2023.

 

Puteți solicita o programare:

  • telefonic la 0731608254, 0755050350, 0755050351, 0755050352;
  • prin WhatsApp la numărul 0731608254;
  • pe site.

 

Informații despre epilarea laser în clinica Neo Dermaskin sunt aici, iar lista cu prețuri este disponibilă aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *